Informatie Brochures

Hier kunt u alle actuele brochures downloaden

FlexHeat Brochure

De FlexHeat is speciaal ontwikkeld voor alle sanitaire ruimten. Denk daarbij aan camping, Zwembad, Bungalow park, Sportcomplex of Health center

Download

FlexHeat Configuraties

Deze brochure legt de exacte werking van de veschillende FlexHeat configuraties uit. Hieruit blijkt de veelzijdigheid van het systeem en worden de verschillende bespaar methoden duidelijk.

Download

AgriHeat Brochure

Als agrarisch ondernemer heeft u te maken met strakke wet- en regelgeving op velerlei gebieden. Door deze regelgeving, kunnen de energiekosten behoorlijk oplopen. Terugdringen van het energie verbruik leverd dan goed geld op.

Download

AgriHeat Elektroboiler

Nu de plannen van de regering steeds concreter worden en de gaskraan uiteindelijk dicht gaat, hebben wij nu hét alternatief voor gasgestookte heetwatersystemen. De AgriHeat Elektroboiler is een zelfde vertrouwde boiler: heetwatergarantie zoals u dat van ons gewend bent, maar dan volledig elektrisch.

DOWNLOADEN

Solar ondersteuning

Nóg meer besparen? Kan dat? Onze systemen zijn geschikt gemaakt om te koppelen aan HeatPipes (Resolar), waardoor uw besparing op kan lopen tot wel 90%

O’so Easy Zonneboilers

Met de O’SO Easy kiest u niet voor losse componenten, maar voor een halffabricaat. Deze slimme en geprefabte RVS zonneboiler behoeft drie aansluitingen; that’s it. O’SO Easy.

download

ReHeat HeatPipes

Een ReHeat zonnecollector bestaat uit vierentwintig of dertig naast elkaar geplaatste, glazen buizen van borosilicaatglas. Binnen in is een vacuümsituatie gecreëerd, waardoor de warmte extreem goed wordt vastgehouden. Dit principe kent u wellicht van de thermosfles.

download

Resolar Zonneboilers

Overzichtelijke brochure, met alle benodigde of wenselijke producten voor een degelijk Zonneboiler systeem.

DOWNLOAD

TC Heatpipe

De meest nieuwe innovatie van ReSolar zit in de kern van de Heatpipe, we noemen het de Thermo Controlled Heatpipe.

download

Boilervaten

Bekijk hier onze boilervaten!

Drinkwaterboiler Brochure

Hoogrenderende boiler met complexe corrosiebescherming gerealiseerd door middel van titanium email en anodebescherming.

Download

Hygiëneboiler Brochure

ReHeat verswaterboilers voldoen aan de hoogste eisen van drinkwaterhygiëne en energie-efficiëntie. De opbouw van deze boilers is fundamenteel verschillend van conventionele, tapwaterboilers.

Download

Warmtepompboiler Brochure

Voor meer efficiëntie werken warmtepompen met de laagst mogelijke temperatuurverschillen. De warmtepomp combinatieboilers van ReHeat zijn speciaal ontworpen om de maximale efficiëntie te halen met hun extreem grote dubbel-warmtewisselaar oppervlak.

Download

OSO Boilervaten

Reheat is dealer van Oso Hotwater boilers

DOWNLOAD
Vind uw Dealer of Installateur