Informatie Brochures

Hier kunt u alle actuele brochures downloaden

FlexHeat Brochure

De FlexHeat is speciaal ontwikkeld voor alle sanitaire ruimten. Denk daarbij aan camping, Zwembad, Bungalow park, Sportcomplex of Health center

Download

FlexHeat Configuraties

Deze brochure legt de exacte werking van de veschillende FlexHeat configuraties uit. Hieruit blijkt de veelzijdigheid van het systeem en worden de verschillende bespaar methoden duidelijk.

Download

AgriHeat Brochure

Als agrarisch ondernemer heeft u te maken met strakke wet- en regelgeving op velerlei gebieden. Door deze regelgeving, kunnen de energiekosten behoorlijk oplopen. Terugdringen van het energie verbruik leverd dan goed geld op.

Download

AgriCool Voorkoeler

Met de AgriCool kunt u vers gemolken melk met leiding- of bronwater snel en probleemloos voorkoelen tot ongeveer 20˚C. De voorkoeler wordt in de leiding tussen melkinstallatie en melkkoeltank geplaatst en aangesloten op leiding- of bronwater. 

Download

AgriHeat Eco Brochure

Een eenvoudige oplossing maar toch energiezuinig door de kleine Agriheat HR-Geiser®.

Download

Financial Lease (AgriHeat)

De AgriHeat van Reheat BV is de eerste boiler op de markt die u kunt leasen! De lease kosten die u de eerste 72 maand kwijt bent bespaart u door het lagere gasverbruik van de AgriHeat.

Download

Drinkwaterboiler Brochure

Hoogrenderende boiler met complexe corrosiebescherming gerealiseerd door middel van titanium email en anodebescherming.

Download

O’so Easy Zonneboilers

Met de O’SO Easy kiest u niet voor losse componenten, maar voor een halffabricaat. Deze slimme en geprefabte RVS zonneboiler behoeft drie aansluitingen; that’s it. O’SO Easy.

Download

Solar ondersteuning

Nóg meer besparen? Kan dat? Onze systemen zijn geschikt gemaakt om te koppelen aan HeatPipes (Resolar), waardoor uw besparing op kan lopen tot wel 90%

Zonnecollector CPC

De CPC collectoren (Compound parabolic Concentrator) zijn de meest efficiënte zonnecollectoren en daarmee hebben ze de hoogste opbrengst per vierkante meter.

Download

EDSI Solarondersteuning

Met de EDSI zonneboiler wordt het water voor uw installatie eerst zo veel mogelijk opgewarmd door de zon. Bij een hogere warmwatervraag, schakeld tijdelijk de geiser bij.

Download

ReHeat Pipes

Een ReHeat zonnecollector bestaat uit vierentwintig of dertig naast elkaar geplaatste, glazen buizen van borosilicaatglas. Binnen in is een vacuümsituatie gecreëerd, waardoor de warmte extreem goed wordt vastgehouden. Dit principe kent u wellicht van de thermosfles.

Download

Resolar Zonneboilers

Overzichtelijke brochure, met alle benodigde of wenselijke producten voor een degelijk Zonneboiler systeem.

Download

Nieuwsbrieven

Heeft u onze nieuwsbrief gemist? Lees hem hier, op een moment dat het u uitkomt!

Nieuwsbrief (Najaar)

Nieuwsbrief #4 2017, met aandacht voor de vernieuwde versie van de AgriHeat, De speciaal ontwikkelde EDSI (om toch in aanmerking te komen voor subsidie) en Financial Lease.

Download

Kennis is macht!

Door het technische karakter van onze systemen, vinden wij het belangrijk om u goed te informeren, waardoor installatiefouten voorkomen kunnen worden.

Kennisbank Zonneboilers

In dit bewaarexemplaar, de opbrengst van HeatPipes.

Download