Financial Lease Boiler´╗┐

Nul euro investeren, wel direct besparen!

De AgriHeat van Reheat BV is de eerste boiler op de markt die u kunt leasen! De lease kosten die u de eerste 72 maand kwijt bent bespaart u door het lagere gasverbruik van de AgriHeat.

Nu beginnen met besparen

Betalen

Met de energiebesparing door de AgriHeat betaalt u de maandelijkse lease!

Wie is eigenaar?

Na de leaseperiode is de AgriHeat uw eigendom en is de opbrenst van de energiebesparing volledig voor u! 

Levensduur

Door de lange technische levensduur bespaart u minimaal op de vervanging van 2x een traditionele boiler!

Duurzaamheid

Foqus Planet, duurzame ontwikkeling, energiebesparing.

Rekenvoorbeeld

Bij financial lease bent u de eigenaar van de AgriHeat. Deze komt op uw balans te staan. Daardoor komt u mogelijk in aanmerking voor investeringsaftrek. Uw accountant of boekhouder kan u vertellen of u hiervoor in aanmerking komt en hoeveel dit u exact zou kunnen opleveren.

Na 72 maanden is de AgriHeat uw eigendom en daarmee is dan ook de volledige besparing op de gasrekening voor u. Door de langere technische levensduur hebt u geen piekuitgaven voor de aanschaf van de traditionele boiler.

De AgriHeat is energiebesparend en kan u punten opleveren in het Foqus Planet systeem. Uw bedrijfsadviseur kan u exact vertellen hoeveel punten dit zou kunnen opleveren.

Rekenvoorbeeld met jaarlijkse uitgave voor bestaande boilers en AgriHeat 400 met Financial Lease, Inclusief gas- en leasekosten, energie investering aftrek (EIA) en aanschaf traditionele boiler.