MET FLEXHEAT IS IEDERE SANITAIR VOORZIENING GROEN

Energiebesparing vanaf 40%

Vrijblijvende Offerte Brochure

Dalende Kosten

Innoverend systeem met gasbesparing oplopend van 40% tot 90%

Variabel instelbaar

Slimme regelaar voor afstemming boilercapaciteit op bezettingsgraad gebruikers

Terugverdien tijd

Door de hoge besparing (tot wel 90%) is de investering snel terug verdient

ReSolar

Zon thermisch solar (HeatPipes) op het boilervat optioneel

Nu investeren is direct besparen!

Als ondernemer of organisatie heeft u te maken met strakke wet- en regelgeving op velerlei gebieden. Regelgeving op het gebied van milieu en hygiëne brengen aanzienlijke kosten met zich mee, waaronder energiekosten. Sturen op kosten is noodzaak. Energie is een voortdurend stijgende kostenpost. Terugdringing van het energieverbruik levert dan ook goed geld op.

Hoe kunt u besparen? Met de FlexHeat energiebesparende boiler van ReHeat bespaart u fors op uw energiekosten. Dit komt omdat de installatie slim inspeelt op piekverbruiken. Door in de uitstekend geïsoleerde boilers zonnewarmte te bufferen kunnen we met een gering gasverbruik op bepaalde tijden een grote hoeveelheid warm sanitair water leveren. Door de circulatieleiding te integreren in de boiler controleert de microprocessor de gehele installatie op thermische desinfectie (legionella). Deze microprocessor legt dit in het geheugen vast.

Combineren is extra besparen! Een belangrijk voordeel van de FlexHeat boiler is namelijk dat u probleemloos systemen kunt combineren. Wanneer we zonnecollectoren (Heatpipes) die warm water maken, combineren met de FlexHeat wordt het water eerst opgewarmd door de zon en indien nodig aangevuld door de FlexHeat.

Hoeveel kunt u besparen? Afhankelijk van uw bestaande installatie kunt u jaarlijks tussen de 45% en 90% besparen op uw energieverbruik. Pak uw jaarrekening erbij. Reken uit! Afhankelijk van de grootte van uw warmwaterbehoefte kunt u een besparing van duizenden euro’s op jaarbasis realiseren.

Beveiliging en regeling Standaard is uw warmwatersysteem voorzien van een regeling die het loggen en monitoren van temperaturen mogelijk maakt.

Eisen De FlexHeat voldoet aan de NEN 1006 normering, Waterwerkbladen en de ISSO publicaties 55.1 en 55.2 (legionellabestrijding)

Hoe kunt u besparen?

Vul het formulier in en wij maken een bedrijfsspecifiek prijsvoorstel. Zo heeft u een duidelijk overzicht van huidige (energie)kosten, investering en uiteindelijke besparing.

  Variabel instelbare capaciteit

  Waarom zou u het gehele boilervat op temperatuur willen houden, terwijl er (bijvoorbeeld buiten het hoogseizoen) maar een geringe warmwater behoefte is? Met de FlexHeat houdt u bij een lager bezoekersaantal een gedeelte van het water op temperatuur. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op te warmen en om op temperatuur te houden.

  HR (Hoog Rendement) in plaats van VR (Verbeterd Rendement) Om de FlexHeat zo energiezuinig mogelijk te laten functioneren, bent u ervan verzekerd dat wanneer de geiser bij moet schakelen deze dat maximaal doet in het hoog rendementsgebied.

  Zonnecollectoren, thermische solar (HeatPipes)

  Optioneel kunnen er zonnecollectoren aan de FlexHeat worden toegevoegd. Deze zogenaamde heatpipes zorgen er voor dat er direct heet water uit de zon wordt gegenereerd en in de boiler wordt opgeslagen. Deze optie geeft een zeer grote extra besparing op uw energierekening.

  Deze combinatie met heatpipes is met name voor de recreative sector  een perfecte oplossing. In het hoogseizoen is de vraag naar warm water het hoogst en hebben we tevens de meeste zonnuren. Voor het toevoegen van deze zonnecollectoren zijn er aanzienlijke subsidiebedragen beschikbaar.

  Vind uw Dealer of Installateur