Camping Schoneveld

Ruurlo, Gelderland

Betrouwbaar systeem dat zo is terugverdiend!

W. Huitema van camping Schoneveld uit Ruurlo heeft sinds 2021 een FlexHeat met Heatpipes op zijn bedrijf. ‘Met volle tevredenheid kijk ik terug naar het aantal seizoenen die wij tot dusver hebben gedraaid’. De investering in zo’n systeem doe je voor lange termijn en voordat je het weet heb je hem terugverdiend door de enorme besparing.

Wat ik daarnaast ook mee wil geven aan mijn collega’s is de betrouwbaarheid van de FlexHeat. Deze betrouwbaarheid in combinatie met een flinke energiebesparing is voor ons bedrijf een hele verbetering. Daarnaast zien de campinggasten ook dat wij duurzaam bezig zijn met de Heatpipe collectoren, ook niet geheel onbelangrijk!

‘Met volle tevredenheid kijk ik terug naar het aantal seizoenen die wij tot dusver hebben gedraaid’.

W. Huitema
www.campingschoneveld.nl

Toiletgebouw Camping Schoneveld
Entree Camping Schoneveld FlexHeat Camping Schoneveld

Minicamping de Nesse

Limmen (NH)

Betrouwbaar

Wij draaien al 4 seizoenen met volle tevredenheid met het FlexHeat systeem van ReHeat.
Een ideale combinatie om onze sanitaire ruimte op de camping van warm water te voorzien, en niet geheel onbelangrijk, het besparen van aardgas.
Om inzichtelijk te krijgen wat wij op gas besparen, hebben wij tussenmeters geplaatst. Wij kunnen jullie vertellen dat dit om een aanzienlijke besparing gaat.
Service staat hier ook hoog in het vaandel, telefonisch of persoonlijk word je snel en vakkundig geholpen.

Camping Woud te Texel

CVI Installateur op Texel heeft onlangs een Flexheat douchewater installatie met heatpipe zonnecollectoren geplaatst op camping Woud te Texel. Het verwarmt het sanitair water in het douchegebouw.

Verwarmd water door daglicht

De gasten genieten dagelijks van water verwarmd door daglicht. Op dagen met extra vraag naar douchewater is er de flexheat als backup. Zo is er altijd voldoende warm douchewater waarbij er maximaal gebruik wordt gemaakt van een gratis energiebron.

Zwembad Valthermond, De Omme-Zwaoi

Investering in de toekomst

“Het zwembad in Valthermond wordt gerund door vrijwilligers. Een gulle sponsor wilde de energierekening van 1 jaar voor zijn rekening nemen. Na overleg hebben de vrijwilligers besloten dat geld in een systeem van ReHeat te investeren. Het zwembadwater, de douches en de kantine worden nu verwarmd met een FlexHeat en 480 ReHeat pipes.”

Martini Ziekenhuis Groningen

Deze eerste fase bestaat uit 12 CPC Resolar Heatpipe racks welke 3 RVS boilervaten verwarmen van elk 1000 liter.

Duurzaamheid

Het Martini Ziekenhuis in Groningen gaat hier douchewater mee verwarmen en zet hiermee belangrijke stappen op weg naar een duurzame toekomst. Het volledige systeem komt op 4 verschillende daken te liggen en kan in totaal 27.000 liter water verwarmen.

Sportpark De Braak

VECHEL

Douchen met “gratis” warm water

“De FlexHeat in combinatie met robuuste HeatPipes, die tegen een stootje kunnen verwarmt de douches en de sportkantine. Overdag wordt het water opgewarmd en er kan aan het einde van de middag en ‘s avonds gedoucht worden met door de zon opgewarmd water. Door de combinatie met een FlexHeat naverwarmer, staat niemand onder een koude douche.”

Vind uw Dealer of Installateur