Bezoek onze stand op Duurzaam Verwarmd

  Uiteraard zijn wij aanwezig tijdens Duurzaam Verwarmd 2020. Kom 17,18 en 19 maart naar de Expo Haarlemmermeer en ervaar de meerwaarde van “Natuurlijk heet water!”

Martini Ziekenhuis Groningen

  Eerste fase Bekijk hieronder in twee minuten, de eerste fase van de aanleg van een compleet zonneboiler systeem. Deze eerste fase bestaat uit 12 CPC Resolar Heatpipe racks welke 3 RVS boilervaten verwarmen van elk 1000 liter. Duurzaamheid Het Martini Ziekenhuis in Groningen gaat hier douchewater mee verwarmen en zet hiermee belangrijke stappen op…
Lees verder

Ontwikkeling hybride verwarmingssysteem

  Onder de projectnaam ‘123 Duurzaam’ is ReHeat actief met de ontwikkeling van een hybride verwarmingssysteem. Het verwarmingssysteem wordt speciaal ontwikkeld voor de bestaande woningbouw. Deze woningen zijn veelal matig tot slecht geïsoleerd en daardoor niet geschikt voor de overstap naar een all electric warmtepomp systeem. Het geschikt maken van deze woningen brengt vaak hoge…
Lees verder

In dit nummer van de RekreaVakkrant

In dit nummer van de RekreaVakkrant staat een interessant artikel over betaalbare oplossingen om aanzienlijk in de energiekosten te besparen.

EDSI

Wist u dat, wij de EDSI speciaal hebben ontwikkeld als toevoeging in bestaande systemen, waardoor de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie mogelijk zijn? Lees hier meer informatie of neem contact met ons op.