Prefab Zonneboilers O’so Easy

Wenst u een zonneboiler die een goede basis aan warm water levert dan is het Economy pakket de juiste keuze. Is het de wens om zo vroeg mogelijk in het voorjaar tot en met zo laat mogelijk in het najaar te kunnen genieten van warm water uit een zonneboiler dan is een premium pakket de ideale keuze. Een premium pakket kenmerkt zich door extra heatpipe collectoren. Deze kunnen ook tijdens dagen met een geringe aantal uren daglicht het voorraadvat op temperatuur brengen. Met een premium pakket verleng je het seizoen van de zonneboiler elk jaar weer.

De meeste onderdelen zijn al voorgemonteerd en weggewerkt onder een stijlvolle O’so Easy kap. Daarnaast is deze zonneboiler standaard uitgerust met een energiebesparend elektrisch element.

Ook de Prefab O’so Easy zonneboiler heeft een premium uitbreiding. Waar de Economy voorziet in de basisbehoefte aan warm water, kunnen we de set uitbreiden naar meer vermogen en dus meer warm water behoefte. Dit vervroegd en verlengd het seizoen waarin genoten kan worden van heerlijk warm tap water zonder dat de bestaande heetwater verwarming bijgeschakeld hoeft te worden. Dit bespaart nog meer op de energiekosten. Ook is met de ruime heat pipe collector capaciteit het boilervat sneller op temperatuur. Daarnaast biedt de meegeleverde uitgebreide regeling de mogelijkheid van datalogging.

Vrijblijvende offerte?

Vul de gegevens in die bij u van toepassing zijn en wij komen met een specifiek advies.

  Wat zijn de voordelen?

  meer dan 50% besparen op montagetijd

  Alleen leidingwerk koppelen bij de O’so-Easy, wat zorgt voor tijdbesparing. In plaats van tientallen koppelingen, nu maar drie leidingen aan te sluiten.

  Geïntegreerde
  componenten

  Alle componenten zijn bij de O’so Easy reeds geïntegreerd in het boilervat. Dit betekent onzichtbaar vanaf de buitenkant, maar krachtig vanuit de binnenkant.

  Alle aansluitingen aan de bovenzijde van de boiler

  De Solar- en Wateraansluitingen zitten aan de bovenkant van de hoogwaardig RVS boiler. Erg gemakkelijk bij de montage van het toestel!

  Prefab Zonneboiler

  O’so Easy

  Als één van de grootste Nederlandse leveranciers van zonneboilers en heetwatersystemen weten we het als geen ander: elke zonneboiler is een project. Alle losse componenten maken het geheel ingewikkeld en tijdrovend. Dit merkt uw klant, de eindgebruiker, terug op de factuur. Tel daar het schrijnende tekort aan vakmannen bij op en het is duidelijk: de zonneboiler is toe aan vernieuwing. Met de O’SO Easy kiest u niet voor losse componenten, maar voor een halffabricaat. Deze slimme en geprefabte RVS zonneboiler behoeft drie leidingen aan te sluiten; that’s it. O’SO Easy.

  Met een O’so Easy heeft zowel de installateur als de klant voordeel in de breedste zin van het woord. Ten opzichte van de traditionele zonneboiler, waarbij de solar pompset, expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie en overige componenten apart gemonteerd worden, zijn deze componenten bij de O’so Easy geïntegreerd in de boiler. Dit resulteert niet alleen in een zeer strakke afwerking, het biedt ook nog eens een flinke besparing in montagetijd. De Oso-Easy is leverbaar in 150, 200 en 300 Liter en is standaard uitgevoerd in RVS. Deze kwalitatieve boilers zijn licht in gewicht en daarmee arbovriendelijk. Daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij!

  Brochure

  Nog meer voordelen

  RVS Onderhouds-vriendelijk

  De O’so Easy behoeft geen jaarlijks controle ter behoud van emaille-laag en boilerstaal en is corrosiebestendig.

  Betrouwbaar door hoge kwaliteit

  Hoogwaardige en duurzame componenten zijn de basis voor de compleetste zonne-boiler van Europa.

  Leverbaar in 150, 200 en 300 Liter

  De juiste boiler voor de juiste toepassing. Van twee tot vier persoons huishoudens.

  Zeer licht in gewicht: RVS boiler

  Onze RVS boilers zijn licht in gewicht en daarmee Arbovriendelijk.

  Flinke ruimtebesparing

  Wand- en vloeroppervlakte worden bespaard door het integreren van alle benodigde appendages in de boiler.

  Altijd zekerheid

  De O’so Easy is altijd voorzien van een elektrisch element, waarmee bij donkere dagen het elektrisch naverwarmen van tapwater altijd tot de mogelijkheden kan behoren.

  Zonnecollectoren, thermische solar (HeatPipes)

  Optioneel kunnen er zonnecollectoren aan de O’so Easy worden toegevoegd. Deze zogenaamde heatpipes zorgen er voor dat er direct heet water uit de zon wordt gegenereerd en in de boiler wordt opgeslagen. Deze optie geeft een zeer grote extra besparing op uw energierekening.

  Deze combinatie met heatpipes is met name voor de recreative sector  een perfecte oplossing. In het hoogseizoen is de vraag naar warm water het hoogst en hebben we tevens de meeste zonnuren. Voor het toevoegen van deze zonnecollectoren zijn er aanzienlijke subsidiebedragen beschikbaar.

  ZonnecollectorenTemperature Controlled

  Ervaar de eenvoud van de

  Prefab O’so Easy

  Reguliere zonneboiler

  Prefab O’so Easy zonneboiler

  De prefab zonneboilerset

  De meest complete zonneboiler van Europa

  ReHeat heeft met het aanbod van zonneboilers de compleetste zonneboilers van Europa. Dit houdt in dat alle benodigdheden bij de set geleverd worden.

  Naast de boiler, de collectoren, pompset, regelaar en leidingwerk ook alle benodigde koppelingen, appendages en dakmontagemateriaal. Niet alleen het broodnodige dus, maar compleet tot en met de laatste krimpkous.

  Prefab O’so Easy zonneboiler

  Bekijk deze video en je begrijpt meteen waarom de prefab O’so Easy zonneboiler de juiste keuze is.

  Vind uw Dealer of Installateur