Agriheat elektro BoerderijBoiler

Variabel instelbare capaciteit

Betaalbare kwaliteitsboiler

Onze boilers zijn van hoogwaardig RVS vervaardigd

Verwarmings Element

Een speciaal ElectroHeat 95˚C HT element

Resolar

Zon thermisch solar (HeatPipes) op het boilervat optioneel

Warmte Benutten

Benutting van warmte uit de melkkoeltank (WTW) is mogelijk

Zonder gas, nu volledig elektrisch!

Nu de plannen van de regering steeds concreter worden en de gaskraan uiteindelijk dicht gaat, hebben wij nu hét alternatief voor gasgestookte heetwatersystemen. De AgriHeat Elektroboiler is een zelfde vertrouwde boiler: heetwatergarantie zoals u dat van ons gewend bent, maar dan volledig elektrisch.

Inspelen op de warmwatervraag

Onze gassystemen zijn uiterst comfortabel en hebben bij piekvraag een relatief korte opwarmtijd. Deze korte opwarmtijd ligt bij een standaard elektrische boiler iets gecompliceerder. Het is dus zaak hier tijdig op in te springen. Met de toevoeging van een 60-uurtimer wordt heetwater gegarandeerd op het moment dat het nodig is: eens in de drie dagen ten behoeve van het spoelen van de melktank. Op deze manier kunnen we elektrisch probleemloos voldoen aan de pieken in de heetwater vraag. Als uw planning en bedrijfsvoering in de pas lopen, loopt uw heetwater vraag probleemloos mee.

Combinatie

Door de AgriHeat Elektroboiler uit te voeren met warmte-terugwinning, brengt u de warmte van de melk over in uw boiler. Gekoelde melk, verwarmd water. Precies zoals het zou moeten. Ook de zon kan helpen bij het halen van de gewenste temperaturen. Op het moment dat er zon-thermie aan de elektroboiler wordt toegevoegd wordt het systeem subsidiabel en brengt de solar-installatie de eerste aanzienlijke temperatuurverhoging aan in het water. De ElectroHeat zal de rest doen om u te voorzien van water op de juiste temperatuur, op het juiste moment.

ReHeat ElectroHeat Element (EHE-HT)

Uitzonderlijke kwaliteit

Speciaal voor ReHeat ontwikkeld: een hoogwaardig Cronifer RVS element voor de melkveehouderij. Dit element van Zwitserse makelaardij kenmerkt zich door een compact model met uitgekiend vermogen per cm2 en een 95 graden thermostaat (HT versie) Het speciaal behandelde en bewerkte RVS verwarmingselement is ongevoelig voor oxidatie en putcorrosie. Vele jaren van onderzoek en testen hebben geleid tot dit specifieke element met zijn unieke eigenschappen voor de melkveehouderij.

Heeft u een AgriHeat – BoerderijBoiler op gas?

Heeft u een gasgestookt AgriHeat systeem en wilt u dit ombouwen naar volledig elektrisch?

Geen probleem! We bouwen uw systeem relatief eenvoudig om naar een volledig elektrisch systeem.

Opties voor de AgriHeat Elektroboiler

ReSolar Heatpipes

Met heatpipes van ReSolar wordt het water in de Electroboiler verwarmd door middel van de zon. Wat de zon doet hoeft uw ElectroHeat niet meer te doen. De subsidies voor zon-thermie zijn zo ruim dat de kosten voor solar soms bijna geheel gedekt worden.

 learn more

60 uur timer

Deze slimme timer zorgt ervoor dat eens in de drie dagen de boiler voldoende temperatuur heeft voor de reiniging van de melktank na de lediging.

Dagklok voor ElectroHeat Element

Deze timer laat de zon haar werk doen en schakelt de ElectroHeat uit op het moment dat het mogelijk is. Uiteraard bent u ervan verzekerd dat de ElectroHeat op het juiste moment inschakelt.

RVS Opstelframe

Met het handige driepoot-frame houdt u uw Elektroboiler vrij van de grond, voorkomt u vuilaanslag en blijft de vloer onder de boiler schoon. Daarnaast is op een oneffen ondergrond de boiler waterpas te stellen.

 learn more

Warmteterugwinning

Melk koelen, water verwarmen. Gebruik de warmte uit de melk om uw water te verwarmen door middel van WTW.
 learn more

Tweede ElectroHeat Element

In combinatie met de 60-uur timer is het mogelijk om een tweede ElectroHeat toe te passen. Dit zorgt voor extra capaciteit en kan de zon overrulen op het moment dat het nodig is.
 learn more

kWh Meter

Deze meter geeft inzicht in het verbruik van de Elektroboiler: het stroomverbruik wordt weergegeven en bijgehouden.

 learn more
Vind uw Dealer of Installateur