Zonneboiler Pakketten

Wenst u een zonneboiler die een goede basis aan warm water levert dan is het Economy pakket de juiste keuze. Is het de wens om zo vroeg mogelijk in het voorjaar tot en met zo laat mogelijk in het najaar te kunnen genieten van warm water uit een zonneboiler dan is een premium pakket de ideale keuze. Een premium pakket kenmerkt zich door extra heatpipe collectoren. Deze kunnen ook tijdens dagen met een geringe aantal uren daglicht het voorraadvat op temperatuur brengen. Met een premium pakket verleng je het seizoen van de zonneboiler elk jaar weer.

Economy zonneboilers leveren u maximaal waar voor uw geld. De capaciteit aan heatpipe zonnecollectoren is economisch afgestemd om de inhoud van de boiler in de zomermaanden maximaal te verwarmen. In het vroege voorjaar en najaar schakelt de bestaande tapwaterverwarming automatisch bij om de gewenste temperatuur te bereiken. Met de basis regeling leest u de opbrengst eenvoudig af.

Premium zonneboilers hebben een capaciteit aan zonnecollectoren die ruimer is dan de economy uitvoering. Dit vervroegd en verlengd het seizoen waarin genoten kan worden van heerlijk warm tap water zonder dat de bestaande heetwater verwarming bijgeschakeld hoeft te worden. Dit bespaart nog meer op de energiekosten. Ook is met de ruime heat pipe collector capaciteit het boilervat sneller op temperatuur. Daarnaast biedt de meegeleverde uitgebreide regeling de mogelijkheid van datalogging.

Vrijblijvende offerte?

Vul de gegevens in die bij u van toepassing zijn en wij komen met een specifiek advies.

  Download hieronder de zonneboiler- of temperature controlled brochure met alle informatie.

  ZonneboilerTemperature Controlled

  Resolar is onderdeel van ReHeat

  Op de website van resolar vindt u meer informatie over het complete leveringsprogramma.

  Resolar

  Onze zonneboilersystemen voldoen aan de strengste veiligheid- en kwaliteitsnormen.

  Vind uw Dealer of Installateur